conditie tot toegang van het forum

Statut
La discussion n'est pas ouverte à d'autres réponses

frieda

New Member
goedendag

u bent bij het forum "histoire de perles" het is belangrijk dat u ons reglement leest.
bij uw inschrijving,ziet u slechts een categorie, die van het onthaal inhoudende het reglement,de berichten van de administrateurs en de "pressentaties" waar u vriendelijk word uitgenodigd om ons kennis met u te laten maken.

als u zich zelf hebt voorgesteld heeft u toegang tot de foto's van de ringen en armbanden en als u 5 maal gepost heeft in deze rubrieken heeft u toegang op bijna alle rubrieken van het forum.

voor de schema's moet u minstens 20 berichten hebben gepost of geantwoord hebben op berichten,foto's of anders.
hetzij de nieuwe onderwerpen in de geautoriseerde rubrieken.

nieuw
wij constateren dat te veel leden na 20 maal gepost te hebben zich het recht toeeigend om op het forum te komen zonder te posten !
daarom hebben we besloten alle leden die niet meer sedert een jaar gepost hebben maar het forum regelmatig bezoeken en dan vooral de laatste 3 maanden in een nieuwe groep te plaatsen genaamd "onactieve leden"
die leden hebben geen toegang meer op de rubrieken van het forum behalve de t'chat onderaan van de onthaalpagina.

het staat hun vrij om de aanvraag van inschrijving opnieuw te réactiveren door een bericht te sturen aan de administrateurs, uiteraard moeten zij opnieuw actief worden.dat wil zeggen geregeld meedoen met het leven op het forum en de berichten( de smileys worden niet als een bericht gerekend maar als verfraaiing van een bericht)
anders zullen zij terug in onactief gaan.

bedankt voor uw begrip.
 
Statut
La discussion n'est pas ouverte à d'autres réponses
Haut